Heel Puur Jaartraject

Lieve jij. Mooi dat je hier bent 🙂 

Kamp jij met chronische gezondheidsproblemen? Bijvoorbeeld menstruatieklachten, vaak hoofdpijn, misschien gewrichtspijnen, diabetes, of hooikoorts? Kom je bij de huisarts niet verder? Moet je “ermee leren leven”, of je leven lang medicijnen gebruiken om je een beetje goed te voelen? Dit is vaak niet nodig! Er is een andere weg!

Zelf heb ik ook chronische gezondheidsproblemen gehad. Als tiener had ik wat last van eczeem. De zalfjes van de huisarts lieten het op de plek waar ik smeerde verdwijnen, maar dan kwam het op een andere plaats terug. Onder behandeling van een Ayurvedisch arts is het weggegaan. Later, tijdens een wereldreis met mijn toenmalige vriend (nu mijn man) liep ik een chronische darmontsteking op. Ik zou mijn leven lang medicatie moeten gebruiken om het eronder te houden, zodra ik stopte met innemen kwam de ontsteking terug. Ik wist meteen al dat ik dat niet ging doen. Met gezond leven hield ik de ontsteking redelijk onder controle. Ik was danseres en ben na het krijgen van mijn eerste kind natuurgeneeskunde gaan studeren, een passie die ik altijd al had en nu geleefd moest gaan worden. Tijdens deze geweldige 5-jarige studie heb ik nog 3 kinderen gekregen en … Ben ik helemaal van die ontsteking af gekomen! Het is weg, zonder medicatie, gewoon door gezond leven (niet krampachtig, ik geniet ook nog steeds van ongezondere dingen) én met behulp van kruiden. 

Dit gun ik jou uiteraard ook! In mijn praktijk Heel Puur help ik al ruim 5 jaar mensen met hun gezondheid. Na een uitgebreide anamnese krijgen mensen een individueel opgesteld behandelplan, een persoonlijk samengesteld kruidenrecept en iedere 6 weken zie ik ze weer voor een vervolgconsult en dan kunnen we de therapie waar nodig weer bijstellen, finetunen, afwisselen. Nu leek het me zoooo mooi om mensen een programma te bieden waarmee ze zélf aan de slag kunnen; waar komen mijn klachten vandaan? Waar is het begonnen? Welke orgaansystemen zijn bij mij zwak, sterk , of belast? Welk temperament heb ik en welke beweging mag ik gaan maken? Waar laad ik van op? Wat kost mij energie? Welke kruiden kan ik inzetten voor mijn situatie? Ik beloof jou dat je lekkerder in je vel komt te zitten, je beter gaat voelen door dit traject te volgen. 

Wat ga je in dit programma leren?

Je leert denken als een natuurgeneeskundige. Je leert dat symptoombestrijding niet de weg is, maar dat er een duurzame manier van werken is, van binnen uit, de oorzaak aanpakkend.

Je leert met de natuur, de seizoenen, de natuurkwaliteiten en elementen te leven.

Je leert jouw eigen temperament kennen en daarmee welk gedrag voor jou gezond en helpend is en welk gedrag meer een uitdaging voor je is.

Je leert voelen, je lijf kennen. 

Iedere maand heeft een eigen thema met…

  • Een informatieve video
  • Informatieve tekst
  • Bewegingsles die je thuis kunt doen (yoga, dans, fitness, kan van alles zijn)
  • Meditatie, of andere verdiepende sessie
  • Een schrijfopdracht
  • Leefstijltips
  • Kruiden en andere remedies
  • Voedingslessen
  • Alles passend binnen het thema van de maand

Je leert veel kruiden kennen, bij welke klachten je ze in kunt zetten en hoe je ze kunt gebruiken.

Verder komen etherische oliën, klei, voeding, supplementen, zalven, leefstijltips en meer aan bod.

De cursus start meteen wanneer je je inschrijft en vanaf dan komt maandelijks een nieuwe module vrij. Hoewel het een jaartraject is, hou je voor altijd toegang, je kunt hem dus op eigen tempo volgen. 

Ben je enthousiast geworden? En wil jij serieus aan de gang met je eigen gezondheid? Koop dan nu deze waardevolle cursus.

Nu nog voor slechts €222,- (!!!) Early early bird. Er zijn maar 10 plekken voor deze prijs vrij! Daarna wordt hij €333,- en dan €444,- en dan €555,- op de officiële startdatum (1 januari 2023). 

NB: de early birds die in november aanmelden mogen eerder starten – namelijk METEEN 🙂 – als een soort pilot groep. Dan heb ik al een ronde voorlopen en misschien al wat testimonials van jullie 🙂 Jullie helpen mij dus het programma gaandeweg verbeteren indien nodig. Maar jullie houden ook toegang tot alle upgrades! Forever!

+ Uiteindelijk ga ik dit programma aanbieden met groepscoaching, ik ben van plan jullie hiervan mee te laten profiteren als vroege vogels…

+ Er komt ook een versie met persoonlijk behandeltraject. Ik neem dan een anamnese bij je af aan het begin en werk een persoonlijk behandelplan en kruidenrecept voor je uit. Zo ben ik jouw natuurgeneeskundige voor een jaar. Ondertussen doorloop jij het programma. Heb je hier interesse in? Ik heb plek voor 1 zo een nieuw traject per maand. 

Veel gestelde vragen

1. Kost het veel tijd?

Het kost zoveel tijd als jij er zelf in wil steken. Het programma duurt een jaar, maar blijft altijd voor jou beschikbaar. Per maand komt er een nieuwe module met een nieuw thema vrij met binnen dat thema genoeg informatie, opdrachten, video’s, nieuwe kruiden en remedies, informatie over voeding, enz. Hoeveel tijd je erin steekt en hoe lang je erover doet is natuurlijk helemaal aan jou!

2. Moet ik heel streng gaan leven als ik de cursus volg?

Je gaat een algemeen gezond voedingspatroon leren, gezonde leefstijl tips krijgen, bewegingslessen, meditaties, enz, enz. Jij gaat zien op welke vlakken jij nog winst te behalen hebt en gaat die dingen vervolgens in je leven brengen. Ik adviseer je om veranderingen stapsgewijs in te voeren. Misschien ga je als allereerst meer groente en fruit eten, ga je vervolgens i.p.v. dagelijks alcohol, nog maar 1x per week alcohol drinken, ga je dagelijks bewegen op een manier die bij jou past, enz. Het allerbelangrijkste is dat jij dichter bij jezelf gaat komen en lekkerder in je vel gaat zitten. Eerst ga je die dingen doen, omdat je erover leest en leert, vervolgens ga je merken dat het je goed doet en blijf je het graag doen. Het voelt voor mij niet als “moeten” bewegen, ik doe het graag. Het voelt als de tijd mogen nemen voor mezelf en mijn lijf en het is de bedoeling dat dit met alle leefstijlveranderingen gaat gebeuren. Jij verdient een vers ontbijt met fruit, een lunch met groente, je gaat dit heus lekker vinden. En ja, er zijn producten die je beter kunt mijden (Spoiler alert; bv suiker, alcohol, transvetten, cafeïne, kunstmatige toevoegingen), maar ook hierin kun je balans vinden. Bijvoorbeeld i.p.v. 5 maar max 2 koffie op een dag, of je normale maaltijden zijn goed, je hebt thuis gezonde snack, maar op een verjaardag eet je graag een stukje taart mee. Prima toch? Ik wil vooral ook dat je je happy en vrij voelt, dat is ook gezond 🙂 En daarbij leer je de handige keuzes voor jouw lijf te maken. 

3. Wanneer start de cursus?

De cursus start voor de pilot groep vanaf 1 november en vanaf dan op ieder moment (zodra jij de betaling gedaan hebt en hij bij mijn betaalprogramma binnen is). Module 1 komt dan direct vrij, daarna komt er maandelijks een nieuwe reeks lessen vrij. Voor de mensen na 1 nov start de cursus op 1 januari 2023, een mooie start in het nieuwe jaar dus!

Staat jouw vraag hier nog niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op!