Heel Puur Jaartraject

Lieve jij. Mooi dat je hier bent 🙂 

Leven met de natuur, jouw ware zelf zijn, leven naar jouw unieke blauwdruk en op een voor jou natuurlijk gezonde manier! 

Kamp jij nu misschien met chronische gezondheidsproblemen? Bijvoorbeeld menstruatieklachten, migraine, gewrichtspijnen, diabetes, of hooikoorts? Kom je bij de huisarts niet verder? Moet je “ermee leren leven”, of je leven lang medicijnen gebruiken om je een beetje goed te voelen? Dit is vaak niet nodig! Er is een andere weg!

In mijn praktijk Heel Puur help ik al ruim 5 jaar mensen met hun gezondheid. Na een uitgebreide anamnese krijgen mensen een individueel opgesteld behandelplan, een persoonlijk samengesteld kruidenrecept en iedere 6 weken zie ik ze weer voor een vervolgconsult en dan kunnen we de therapie waar nodig weer bijstellen, finetunen, afwisselen. Nu leek het me zoooo mooi om mensen een programma te bieden waarmee ze zélf aan de slag kunnen; waar komen mijn klachten vandaan? Waar is het begonnen? Welke orgaansystemen zijn bij mij zwak, sterk , of belast? Welk temperament heb ik en welke beweging mag ik gaan maken? Waar laad ik van op? Wat kost mij energie? Welke kruiden kan ik inzetten voor mijn situatie? Ik beloof jou dat je lekkerder in je vel komt te zitten, je beter gaat voelen door dit traject te volgen. 

Wat ga je in dit programma leren?

Je leert denken als een natuurgeneeskundige. Je leert dat symptoombestrijding niet de weg is, maar dat er een duurzame manier van werken is, van binnen uit, de oorzaak aanpakkend.

Je leert met de natuur, de seizoenen, de natuurkwaliteiten en elementen te leven.

Je leert jouw eigen temperament kennen en daarmee welk gedrag voor jou gezond en helpend is en welk gedrag meer een uitdaging voor je is.

Je leert voelen, je lijf kennen. 

Iedere maand heeft een eigen thema met…

 • Een informatieve video
 • Informatieve tekst
 • Bewegingsles die je thuis kunt doen (yoga, dans, fitness, kan van alles zijn)
 • Meditatie, of andere verdiepende sessie
 • Een schrijfopdracht
 • Leefstijltips
 • Kruiden en andere remedies
 • Voedingslessen
 • Alles passend binnen het thema van de maand
 • Een LIVE coachcall, waarin je jouw (persoonlijke) vragen kunt stellen.

Je leert veel kruiden kennen, bij welke klachten je ze in kunt zetten en hoe je ze kunt gebruiken.

Verder komen etherische oliën, klei, voeding, supplementen, zalven, leefstijltips en meer aan bod.

De cursus start meteen wanneer je je inschrijft en vanaf dan komt maandelijks een nieuwe module vrij. Hoewel het een jaartraject is, hou je voor altijd toegang, je kunt hem dus op eigen tempo volgen. 

Ben je enthousiast geworden? En wil jij serieus aan de gang met je eigen gezondheid? Koop dan nu deze waardevolle cursus.

Slechts €777,- voor een heel jaar!

+ Maandelijks een coachcall/masterclass, waar jij al je vragen kan stellen.

+ Maandelijks een nieuwe mediatie.

+ Maandelijks een nieuwe bewegingsles. Van mij én van Fleur van Zonneveld, yoga teacher en yoga therapeut. Een prachtige aanvulling op jouw natuurgeneeskundige lessen 🙂

+ Een natuurgeneeskunde opleiding in een jaar.

+ Nog veel meer…

+ Je houdt voor altijd toegang tot de laatste, nieuwste, beste versie (ik blijf hem doorontwikkelen en vullen)

+ Er is ook een versie met persoonlijk behandeltraject (individueel traject). Ik neem dan een anamnese bij je af aan het begin en werk een persoonlijk behandelplan en kruidenrecept voor je uit. Zo ben ik jouw natuurgeneeskundige voor een jaar. Ondertussen doorloop jij het online programma. Heb je hier interesse in? Ik heb plek voor 1 zo een nieuw traject per maand.

Lieve Soazic,

Wat geniet ik nog steeds van je jaartraject.

Zoveel duidelijkheid geef je en ik kan veel ook herleiden naar dingen uit mijn privé leven. Net als een ziekte daalt. Mijn vader zijn tongkanker was genezen, wij superblij , en een  aantal weken later zat alles in zijn longen. Ik zei toen ook het is letterlijk verplaatst en nu hoor ik jou zo praten en dan klinkt het logisch. Elke module verrast nog steeds en doorloop alles met plezier.

Fijn mooi weekend voor jou en je gezin, vandaag nog zon en morgen dansen in de …..

Liefs van …

Ik vind het heel interessant, ik heb veel aan jouw (pilot)jaarproject dat ik volg! Ik kan het iedereen aanraden! Dank je wel voor het mooie webinar, ik heb veel respect voor jou! Ook nog veel wensen voor 2023!

Ik ben vandaag begonnen met het jaartraject en heb ontzettend genoten van de eerste lessen en je podcast. Wat n wijsheid in een korte tijd. Ik zal alles nog eens beluisteren en ik heb totaal geen haast want heerlijk deze voeding voor mijn ziel.

Wens je een fijne avond.

Liefs

Hartstikke bedankt voor het webinar. Echt heel leuk. Ik ben al bezig met het jaartraject. Super interessant. Ik was jarengeleden onder behandeling bij een natuurgeneeskundige dus ik wilde hier altijd nog iets mee doen.

Veel gestelde vragen

1. Kost het veel tijd?

Het kost zoveel tijd als jij er zelf in wil steken. Het programma duurt een jaar, maar blijft altijd voor jou beschikbaar. Per maand komt er een nieuwe module met een nieuw thema vrij met binnen dat thema genoeg informatie, opdrachten, video’s, nieuwe kruiden en remedies, informatie over voeding, enz. Hoeveel tijd je erin steekt en hoe lang je erover doet is natuurlijk helemaal aan jou!

2. Moet ik heel streng gaan leven als ik de cursus volg?

Je gaat een algemeen gezond voedingspatroon leren, gezonde leefstijl tips krijgen, bewegingslessen, meditaties, enz, enz. Jij gaat zien op welke vlakken jij nog winst te behalen hebt en gaat die dingen vervolgens in je leven brengen. Ik adviseer je om veranderingen stapsgewijs in te voeren. Misschien ga je als allereerst meer groente en fruit eten, ga je vervolgens i.p.v. dagelijks alcohol, nog maar 1x per week alcohol drinken, ga je dagelijks bewegen op een manier die bij jou past, enz. Het allerbelangrijkste is dat jij dichter bij jezelf gaat komen en lekkerder in je vel gaat zitten. Eerst ga je die dingen misschien doen, omdat je erover leest en leert, vervolgens ga je merken dat het je goed doet en blijf je het graag doen. Het voelt voor mij niet als “moeten” bewegen, ik doe het graag. Het voelt als de tijd mogen nemen voor mezelf en mijn lijf en het is de bedoeling dat dit met alle leefstijl-veranderingen gaat gebeuren. Jij verdient een vers ontbijt met fruit, een lunch met groente, je gaat dit heus lekker vinden. En ja, er zijn producten die je beter kunt mijden (Spoiler alert; bv suiker, alcohol, transvetten, cafeïne, kunstmatige toevoegingen), maar ook hierin kun je balans vinden. Ik wil vooral ook dat je je happy en vrij voelt, dat is juist gezond 🙂 En daarbij leer je de handige keuzes voor jouw lijf te maken. 

3. Wanneer start de cursus?

De cursus start op ieder moment (zodra jij de betaling gedaan hebt en hij bij mijn betaalprogramma binnen is). Module 1 komt dan direct vrij, daarna komt er maandelijks een nieuwe reeks lessen vrij. Op 1 januari 2023 start ik officieel (na een pilot groep die al in november is begonnen), een mooie start in het nieuwe jaar dus!

4. Ik heb al een goede gezondheid, is de cursus dan geschikt voor mij?

Jazeker hoor! Zolang jij maar nieuwsgierig bent naar natuurgeneeskunde 🙂 Je kunt de lessen sowieso toepassen en zo een hoop gezondheidsproblemen voorkomen (beter nog toch?). En misschien merk je stiekem dat er toch nog wel winst te behalen viel als je eenmaal aan het traject begint 🙂

5. Waarom deze cursus doen bij mij?

 • Ik zou de cursus bij mij doen als je een match voelt met mij en je mijn energie en manier van werken prettig vindt. Heel belangrijk natuurlijk!
 • Ik heb een gedegen 5-jarige natuurgeneeskunde opleiding met goed gevolg afgerond (HvNA)
 • Ik heb een goed lopende natuurgeneeskunde praktijk sinds 2017
 • Geef al les sinds 2000 (dans en andere dingen) en heb een docentendiploma
 • Ik geef de lessen natuurgeneeskunde op de NAVN, dit is een HBO opleiding om natuurgeneeskundige te leren worden (de hele natuurgeneeskunde sectie van de HvNA destijds heeft samen de NAVN opgericht, dus dit is min of meer mijn oude opleiding).
 • Ik werk heel persoonlijk, ben een klein bedrijf die ik in m’n eentje run, besteed alleen praktische zaken uit zoals boekhouding enz. Je communiceert dus rechtstreeks met mij en ik denk heel graag met jou mee 🙂
 • Ik vind het belangrijk dat ik jullie veel waarde geef en zit met hart en ziel in mijn prachtige werk. Ik gun jou alle geluk liefde en gezondheid in de wereld, dat jij jouw puurste zelf bent en dit leven in flow leeft vol liefde, plezier, vrijheid en passie. <3

Staat jouw vraag hier nog niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op!