Dans Je Vrij

Voor ik natuurgeneeskunde ging studeren, was ik danseres, dansdocent en choreograaf. Dansen zit me in het bloed en ben ik altijd blijven doen. Sinds mijn natuurgeneeskunde opleiding ben ik dansen minder technisch gaan benaderen en meer als een manier van expressie, therapeutisch en bevrijdend. Ik heb een nieuwe dansles ontwikkeld waarin ik natuurgeneeskunde en dans samenbreng “Dans Je Vrij”.

 

Iedere les heeft een thema waar we mee werken en binnen dat thema rijk ik oefeningen aan. We mediteren, doen een serie yoga oefeningen, dansen een lekkere warming-up en gaan vervolgens de diepte in met improvisaties. Jij danst jouw eigen reis, komt jouw eigen blokkades, thema’s en inzichten tegen en die helen we. Soms dansen we alleen, soms samen, keren naar binnen, of naar buiten, vloeiend, strak, snel, traag.  

Aan het begin en het einde van de les is er ruimte voor delen met elkaar, woorden geven aan wat me hebben meegemaakt, verbinden met de andere vrouwen in de groep (mannen zijn zeker ook welkom, maar op het moment zijn er alleen vrouwen). Onder het genot van een biologische kruidenthee lachen we, delen we en steunen we elkaar.

Ik gun iedereen deze fijne ervaring. 

Nieuwsgierig geworden? Lijkt het jou ook fijn iedere woensdag avond even tijd voor jezelf te hebben? Te verbinden met andere vrouwen? Alle stress van je af te dansen? Wees welkom!

Email naar lbarwegen@gmail.com

Toen Soazic deze les voor het eerst aanbood en omschreef was ik er erg nieuwsgierig naar. Het is helemaal uit mijn comfortzone dacht ik. Maar het zou wel eens goed voor me kunnen zijn. Ik hou van bewegen op muziek, maar mijn gevoelens uiten vind ik lastig. Na de eerste les voelde ik me zo fijn. Het vele nadenken laat je los en je gaat gewoon. De sfeer in de groep is ook heel toegankelijk, niks moet alles mag. Erg fijn! Nu ben ik er elke week te vinden en neem ik dingetjes mee in mijn dagelijks leven. <3 Tot de volgende keer!

Joke Willems-van Rooij

Ik vond het echt geweldig gisteren. Je doet dat zo goed, die les geven. Het raakte me enorm en ik was weer even helemaal verbonden met mijn kern. Dat was zo fijn! Dankjewel <3

Lineke Hekkenberg

Ik vind het heerlijk om even dicht bij mezelf te zijn. Iedere keer vanuit een andere hoek je eigen ik ervaren. Heerlijk ontspannend, steeds afwisselend. Ik ga met een rust gevoel naar huis. Soazic geeft fijn “les” en is één met de aanwezigen. Oftewel, ik vind het super fijn iedere keer! 😀

Joyce Jacobs

Sinds 2023 heb ik een collega erbij gehaald, super fijn dat ik de lessen nu om en om geef met Liesbeth. Zij heeft de opleiding “Dans en bewegingstherapie” gedaan en geeft nu met veel liefde en zorg om de week een les dans je vrij. We volgen ook elkaars lessen met regelmaat. We vullen elkaar mooi aan 🙂

Dans je Vrij Boekel dansen

Liesbeth en ik heten je graag welkom bij een gratis proefles dans je vrij, elke woe avond in de Mouthoeve in Boekel. Zien we je daar? 

Liefs,

Soazic en Liesbeth

Dans Je Vrij

Woensdag 20.00-21.15u

Abonnement – €12,50 per les X aantal lessen dat seizoen, te betalen in 1, 2, 3, of 4 termijnen

Strippenkaart – €135 voor 10 lessen, op te maken binnen 5 maanden

Losse les – €15,00

Bruiloft openingsdans

Tijdstip in overleg.

€60 per uur privéles

Meestal zijn 5-8 lessen nodig voor een nummer van 2-4 minuten.

Alles kan, het wordt JULLIE dans, ik kan (en zal waarschijnlijk) hem maken, maar in jullie gewenste stijl, op jullie gekozen muziek, het is een traject die we samen doen.