De Therapeut

Ik ben Soazic, natuurgeneeskundige, docent en moeder van 4 kinderen.

Al mijn leven lang heb ik, behalve voor dansen en de kunsten, ook altijd veel interesse in ziekte en gezondheid gehad. Van jongs af aan zei ik dat ik dokter wilde worden, masseer ik mijn familie en vrienden, met Reiki haalde ik mensen hun hoofdpijn weg, ik las al jong boeken over gezonde voeding en natuurlijke remedies tegen kwalen. In de danswereld hielp ik mijn collega’s bij blessures door ze te masseren/tapen/advies te geven en mijn gezonde boodschappen zorgden altijd voor veel reacties in mijn studententijd.

Toen – door het moeder worden – mijn dansleven op een lager pitje kwam te staan, kwam er eindelijk ruimte om gehoor te geven aan die roeping om mensen te genezen. Ik ging natuurgeneeskunde studeren aan de HvNA. Deze 5-jarige opleiding ronde ik met goed gevolg af in juni 2017.

Ik heb tijdens en na mijn studie al veel mensen mogen helpen met natuurgeneeskunde en massage, sinds 2016 in mijn fijne ruimte aan huis in Boekel. Verder geef ik ook les aan de Natuurgeneeskunde opleiding NAVN in Zaltbommel, wat is dat mooi om te doen! Mijn passie voor het vak mogen overdragen aan enthousiaste studenten en toekomstige collega’s 🙂 En ik maak sinds 2022 ook online programma’s om mijn kennis zoveel mogelijk te kunnen delen met iedereen die dit wil leren, zichzelf wil helpen, of anderen. Voel me zo blessed dit mooie vak uit te mogen oefenen!

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen gelukkiger en gezonder te worden. Ieder mens is uniek en is het waard om goed voor te zorgen. Jij mag er zijn, precies zoals je bent. En ik gun het jou om lekker in je vel te zitten!