Bedankt voor het downloaden van de natuurlijke Reisapotheek!

(deze ontvang je snel in je inbox, check ook je SPAM)

Wacht even!

Ik kan je meteen verder helpen met een heel mooi programma 😀 Dit aanbod vind je alleen nu!

Jij wil jezelf en je gezin graag op een natuurlijke manier ondersteunen tijdens ziekte en ongelukken. Zelfs op vakantie. Daar kan ik je bij helpen!

NU EENMALIG! Lees hieronder verder 🙂

Heel Puur Zomerprogramma 

  1. Met het warme weer, de vakantie voor de boeg, de zomerfeestjes, komen ook typisch zomerse ongemakken om de hoek kijken…. Dus hoe verhelp en voorkom je op natuurlijke wijze Insectenbeten, Zomergerelateerde huidproblemen (kloven, droogte, verbranding, enz), Kater, Oververhitting, Oorontsteking, Blaasontsteking, Vakantie obstipatie, Reizigersdiaree en meer!
  2. Leuke, makkelijke en gezonde, vegetarische, zomerse recepten.
  3. Zomerse beweegsessies om lekker in je vel te zitten. Kun je vanaf je vakantiebestemming niet naar jouw sportschool? Doe dan waar je ook bent mee met mij 😀 En met Dilara en Tom. Altijd een bewegingsles naar jouw zin dus.
  4. Boekentips om fijn en informatief te lezen op vakantie.
  5. Leuke en gezonde tips om te gaan doen alleen of met je gezin.
  6. Meditaties
  7. En meer! 🙂

Als je nu beslist geen €37,-

Maar slechts €33,- 

Echt een koopje, als je bedenkt dat je er sportlessen, super waardevolle EHBO lessen, recepten en meer krijgt… Ik hoop dat je gezellig meedoet 🙂

Voor meer informatie kan je de salespage nog bekijken (als je via daar bestelt is de prijs hoger) www.heelpuur.com/zomerprogramma