Bedankt voor het downloaden van het e-book!

(deze ontvang je snel in je inbox)

Wacht even!

Ik kan je meteen verder helpen 😀 Dit aanbod vind je alleen nu!

(Je kunt dit niet terugvinden op de website)

Jij wil graag gezond leven op een natuurlijke manier. Daar kan ik je als natuurgeneeskundige bij helpen!

NU EENMALIG! Lees hieronder verder 🙂

Elke dag een gezondheidstip!

  • Elke dag een natuurlijke gezondheidstip in je mailbox
  • Een jaar lang 😀
  • Echt waardevolle adviezen over…
  • Voeding
  • Kruiden
  • Remedies
  • Leven met de seizoenen
  • Adviezen op alle niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal, spiritueel)
  • Leuke afwisseling
  • Elke dag een verrassing, een impuls, een idee…

  Neem jouw gezondheid serieus, op een relaxte en speelse manier. Laat je inspireren 🙂

  Doe je mee? Je investering is maar €11,-

  Liefs -x-

  Soazic 

  Wie ben ik?

  Ik ben Soazic, 37 jaar, moeder van 4 kinderen en natuurgeneeskundige. Ik help in mijn praktijk Heel Puur mijn klanten gezond worden op een natuurlijke manier met individueel en op maat voedingsadvies, kruidenrecepten, leefstijltips en lichaamsgericht werk (bijvoorbeeld massages). Via mijn online aanbod wil ik meer mensen kunnen helpen en iedereen bekend maken met de ongelofeljke kracht van de natuur. Hopelijk vind ook jij hier wat je zoekt 🙂 Liefs