Heel Puur Individueel Traject

Ja lieve jij! Wat goed dat je hier bent 🙂 

Hoe gaat het met je? Ik hoop van harte dat je antwoord “heeeeel goed is”. Is het antwoord meer twijfelachtig? Lees dan zeker verder. Want als jij met (chronische) gezondheidsproblemen kampt, of als je vaak moe bent, niet helemaal lekker in je vel zit, dan heb ik iets voor jou…

Mijn meest waardevolle traject. Een individueel programma waarin we een jaar lang 1 op 1 samenwerken aan jouw gezondheid. In dit traject ontvang je mijn hele online Jaartraject mét daarbij live offline persoonlijke begeleiding, voedingsadvies, voor jou persoonlijk gemixte kruiden tincturen, vervolgafspraken met eventueel massages (als je naar de praktijk kunt komen), of online sessies.

Anamnese

We maken vlak na jouw aanmelding een afspraak voor jouw eerste anamnese, liefst bij mij in de praktijk, maar het mag ook online. In dit gesprek van 1,5 uur vraag ik jou allerhande vragen over jouw gezondheid van nu en door de jaren heen en op alle niveaus (fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal, spiritueel). Ook maak ik een irisfoto. Zo ontstaat voor mij een compleet beeld van jou en kan ik een persoonlijk behandelplan voor je maken.

NB: als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen wordt een deel van deze afspraak vergoed.

Behandelplan

Je ontvangt binnen een week na je anamnese een behandelplan van mij. Hierin staat jouw persoonlijke voedingsadvies, een voor jou persoonlijk bedacht kruidencomplex (die je vervolgens thuisbezorgd krijgt), leefstijltips, soms een bach-remedie of massage plan.

Vervolgconsulten

We maken direct tijdens de anamnese nog 8 afspraken met elkaar (deze zijn te wijzigen hoor, maar ze kunnen maar gepland staan). Ik wil je namelijk iedere 6 weken zien (in de praktijk of online) om te bespreken hoe het nu gaat, hoe je reageert op de behandeling, of ik het kruidenrecept wil doorzetten of veranderen en als je in de praktijk komt kan ik je dan masseren, of we kunnen (online) een oefening samen doen die bij jouw casus past, enz. Een vervolgconsult duurt tussen de 20min en 1uur, dit is ook afhankelijk van jouw wens. 

NB: Ook deze vervolgconsulten worden (deels) vergoed als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.

Inbegrepen in de prijs die je betaalt zit ook 8x een kruidenrecept en/of Bachremedies. 

Wat gaat dit programma je brengen?

Je leert door het online te volgen programma en je individuele begeleiding door mij denken als een natuurgeneeskundige. Je leert dat symptoombestrijding niet de weg is, maar dat er een duurzame manier van werken is, van binnen uit, de oorzaak aanpakkend.

Je leert met de natuur, de seizoenen, de natuurkwaliteiten en elementen te leven.

Je leert jouw eigen temperament kennen en daarmee welk gedrag voor jou gezond en helpend is en welk gedrag meer een uitdaging voor je is.

Je leert voelen, je lijf kennen. 

Iedere maand in de online omgeving heeft een eigen thema met…

  • Een informatieve video
  • Informatieve tekst
  • Bewegingsles die je thuis kunt doen (yoga, dans, fitness, kan van alles zijn)
  • Meditatie, of andere verdiepende sessie
  • Een schrijfopdracht
  • Leefstijltips
  • Kruiden en andere remedies
  • Voedingslessen
  • Alles passend binnen het thema van de maand

Je leert veel kruiden kennen, bij welke klachten je ze in kunt zetten en hoe je ze kunt gebruiken.

Verder komen etherische oliën, klei, voeding, supplementen, zalven, leefstijltips en meer aan bod. En daarbij kan je dus een individueel traject met mij starten. Ik ben dan jouw natuurgeneeskundige voor een heel jaar. Je ziet me 1 op 1 in mijn praktijk of online, je ontvangt een persoonlijk behandelplan, incl voedingsadvies, massageplan (als je naar de praktijk kunt komen), je eigen irisfoto’s per mail toegestuurd, totaal 8x een fytorecept (tinctuur of thee). En je mag me dit hele jaar dingen vragen over jouw gezondheid en behandeling, per whatsapp of mail. Ik sta tot jouw beschikking.

Ik heb maar ruimte voor 1 nieuw individueel traject per maand. Claim jouw plekje dus als je graag de diepte in wil met mij. <3 

De online cursus die je erbij krijgt start meteen wanneer je je inschrijft en vanaf dan komt maandelijks een nieuwe module vrij. Hoewel het een jaartraject is, hou je voor altijd toegang, je kunt hem dus op eigen tempo volgen. De eerste anamnese nemen we af wanneer dit in ons beiden agenda’s past.

Ben je enthousiast geworden? En wil jij serieus aan de gang met je eigen gezondheid? Start dan vandaag nog dit enorm waardevolle traject.

Voor slechts €1987,- Alleen het online programma is al zoveel waard… Jij krijgt er een jaar lang 100% persoonlijke begeleiding, consulten, massages en kruidenmiddelen bij. Je kunt ook per maand betalen (kies dan de button “in termijnen”). 

+ Je mag ook deelnemen aan de maandelijkse live groepscalls.

+ Er is een Facebook community voor de liefhebbers, om met mede cursisten in contact te komen, om vragen in te stellen die voor iedereen fijn zijn om te lezen / horen.

+ Dit programma is gewoon dé combi van 1 op 1 met een therapeut aan de slag én daarbij achtergrondinformatie en inzicht krijgen en zelf natuurgeneeskundig gaan denken, zodat je na dit jaar ook zelf verder kunt.

Veel gestelde vragen

1. Kost het veel tijd?

Het kost zoveel tijd als jij er zelf in wil steken. Het online programma en individuele traject duren een jaar, maar de online omgeving blijft altijd voor jou beschikbaar. Per maand komt er een nieuwe module met een nieuw thema vrij met binnen dat thema genoeg informatie, opdrachten, video’s, nieuwe kruiden en remedies, informatie over voeding, enz. Hoeveel tijd je erin steekt en hoe lang je erover doet is natuurlijk helemaal aan jou! Je persoonlijke behandelplan uitvoeren zal in het begin misschien even wat tijd kosten, even nadenken bij de boodschappen, tijd inruimen voor mijn adviezen (misschien ga je jezelf buikmassages geven, of heb ik je geadviseerd een bepaalde hobby weer op te pakken, dit kan van alles zijn afhankelijk van jouw unieke casus), maar ik maak het behandelplan afgestemd op jou en jouw leven. Zelf heb ik 4 kinderen en werk fulltime, ook ik pas natuurgeneeskunde toe in mijn leven. Ik hou zelf ook van praktisch, simpel en werkbaar, ik heb een vol bestaan 🙂 Natuurgeneeskunde moet je helpen, niet extra stress bezorgen. 

2. Moet ik heel streng gaan leven als ik de cursus volg?

Je gaat een voor jou gezond voedingspatroon leren, gezonde leefstijl tips krijgen, bewegingslessen, meditaties, enz, enz. Jij gaat zien op welke vlakken jij nog winst te behalen hebt en gaat die dingen vervolgens in je leven brengen. Ik adviseer je om veranderingen stapsgewijs in te voeren. Misschien ga je als allereerst meer groente en fruit eten, ga je vervolgens i.p.v. dagelijks alcohol, nog maar 1x per week alcohol drinken, ga je dagelijks bewegen op een manier die bij jou past, enz. Het allerbelangrijkste is dat jij dichter bij jezelf gaat komen en lekkerder in je vel gaat zitten. Eerst ga je die dingen doen, omdat je erover leest en leert, vervolgens ga je merken dat het je goed doet en blijf je het graag doen. Het voelt voor mij bijvoorbeeld niet als “moeten” bewegen, ik doe het graag. Het voelt als de tijd mogen nemen voor mezelf en mijn lijf en het is de bedoeling dat dit met alle leefstijlveranderingen gaat gebeuren. Jij verdient een gezond vers ontbijt met fruit, een lunch met groente, je gaat dit heus lekker vinden. En ja, er zijn producten die je beter kunt mijden (Spoiler alert; bv suiker, alcohol, transvetten, cafeïne, kunstmatige toevoegingen), maar ook hierin kun je balans vinden. Bijvoorbeeld i.p.v. 5 maar max 2 koffie op een dag, of je normale maaltijden zijn goed, je hebt thuis gezonde snacks, maar op een verjaardag eet je graag een stukje taart mee. Prima toch? Ik wil vooral ook dat je je happy en vrij voelt, dat is ook gezond 🙂 En daarbij leer je de handige keuzes voor jouw lijf te maken. Liefst vanuit liefde en niet vanuit angst, of strengheid.

3. Wanneer start de cursus?

De cursus start op het moment dat jij je aanmeldt (en zodra de betaling bij mijn betaalprogramma binnen is). Module 1 komt dan direct vrij, daarna komt er maandelijks een nieuwe reeks lessen vrij. Vanaf dan kan je ook de maandelijkse calls bijwonen. Ik hoop van harte je daar te zien! 🙂 

Staat jouw vraag hier nog niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op!