Binnen 7 weken jezelf en anderen genezen met natuurlijke middelen bij acute ziektes.

 Wat goed dat je hier bent! Wil jij ook zo graag op een natuurlijke manier jezelf en je gezin helpen bij ongelukjes en klachten? Geef jij liever geen chemische medicijnen met bijwerkingen, maar weet je niet goed wat je dan wél kunt doen op een natuurlijke manier?

Ik wilde datzelfde al sinds mijn 16e. Daarom ben ik op mijn 26e eindelijk natuurgeneeskunde gaan studeren. Nu heb ik die kennis en meer! Binnen mijn gezin – ik heb 4 kinderen – gebruik ik nooit meer reguliere medicatie, zelfs geen paracetamols. En we zijn kerngezond 🙂 Ik wil niets liever dan jullie op een eenvoudige, veel snellere manier (mijn opleiding duurde 5 jaar) de basics aanleren.

Daarom heb ik de online cursus EHBO NATUURGENEESKUNDE ontwikkeld!

Wat ga je deze cursus leren?

 • Je leert hoe je acute klachten kunt behandelen en begeleiden bij jezelf, of je gezin.
 • Je krijgt handvatten aangereikt zodat je een volgende keer precies weet hoe je kunt handelen.
 • Welke producten zitten standaard in een goed natuurgeneeskundige EHBO kistje?
 • Hoe verhelp je op natuurlijke wijze… Griep en verkoudheid, wonden, verbranding, huiduitslag, verstuikingen, spierpijn, hoofdpijn, kinderkwalen (zoals doorkomende tandjes, waterpokken, etcetera), acute maag- en darmklachten en meer!
 • Je leert enkele veelgebruikte kruiden kennen, bij welke klachten je ze in kunt zetten en hoe je ze kunt gebruiken.
 • Verder komen etherische oliën, klei, voeding, supplementen, zalven en meer aan bod.

Wil jij ook je gezondheid en die van je gezinsleden in eigen hand nemen? En op een constructieve manier met acute klachten omgaan?

Hoe werkt de cursus?

 1. De cursus start meteen wanneer je je inschrijft en vanaf dan komt wekelijks een nieuwe les vrij.
 2. Je houdt voor altijd toegang.
 3. Je volgt de lessen helemaal op je eigen tempo!
 4. Je vind er video’s, audio’s, pdf tekstboeken en afbeeldingen.
 5. De cursus is ingedeeld per orgaansysteem; de huid, het bewegingsapparaat, KNO, enz.
 6. In deze hoofdstukken wordt per klacht uitgelegd welke kruiden, voeding, massages, en andere natuurlijke middelen kunnen helpen, wat je precies kunt doen.
 7. Optioneel kan je deelnemen aan de Facebookgroep, waar ik actief jullie persoonlijke vragen beantwoord en waar cursisten onderling elkaar kunnen helpen en inspireren.

Nu nog voor slechts €47,-

+ Nu incl een handig kruidenoverzicht met maar liefst 39 kruiden en hun toepassingen.

+ Een bonusles over hydrotherapie

Ik vind het een super goede, duidelijke en professionele cursus. Ik ga het in ieder geval uitdraaien en inbinden om te bewaren als naslagwerk. Complimenten!!!!!!!
Lia

Complimenten voor de mooie verzorging van de site en de cursus.
Lamber

Je natuurgeneeskundige EHBO materiaal is super: naast mooi vormgegeven ook heel toegankelijk, eenvoudig/helder omschreven. En de filmpjes ook, dat doe je zo goed, rustig en natuurlijk. Fijn ook dat je mails stuurt en de FB groep, dat zijn fijne reminders om weer eens wat door te lezen. Ben er blij mee!!!

Karin

Hai Soazic,

Wat een leuke cursus heb je gemaakt! Net de eerste 3 lessen door zitten lezen, veel nuttige info, heel fijn! 😀

Berdy

Veel gestelde vragen

1. Hoeveel tijd kost het?

Het kost zoveel tijd als jij er zelf in wil steken. Sommige mensen gaan ermee om als een cursus, gaan er wekelijks voor zitten, spreken af met mede cursisten, enz. Anderen printen het materiaal uit en pakken het erbij zodra er zich een klacht voordoet. Dit is helemaal aan jou!

2. Is het iets voor mij?

Het is iets voor jou als jij meer natuurlijk wil omgaan met ziekte, ongelukken en ongemakken. Voor de verpleegkundige die alternatieven wil leren, maar ook voor de natuurgeneeskundige die de praktische EHBO kant van natuurlijke remedies weer eens helder op een rij wil hebben, voor de moeder die niks met (natuur)geneeskunde heeft maar gewoon het beste wil voor haar kinderen, of voor het milieu, voor de oppas/oma/juf die wil weten hoe ze hun (klein)kinderen op natuurlijke wijze kunnen helpen. Enz enz…

3. Wanneer start de cursus?

De cursus start zodra jij de betaling gedaan hebt. Les 1 komt dan direct vrij, daarna komt er wekelijks een nieuwe les vrij, zodat de stof gefaseerd wordt aangeboden.

Staat jouw vraag hier nog niet tussen? Neem dan gerust contact met mij op! soazic@heelpuur.com